Personvernerklæring

Personvernerklæring

 

 

Hvem vi er

 

The Duke Sport

 

Du kan kontakte oss på telefon: 63 96 19 85 eller pr epost.

 

Vår besøksadresse er: Flaenbakken 2, 2071 Råholt

 

Vi driver salg og service av sykkel og sportsutstyr. 

 

 

Hva er en personvernerklæring?

 

Personvernerklæringen er lovpålagt, og inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger på våre nettsider. Den gir også generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine. Personvernerklæringen vil kunne bli oppdatert på et tidspunkt, som følge av endringer i gjeldende personvernlovgivning eller fordi våre tjenester utvides eller endres. Vi vil varsle deg dersom dette krever nytt samtykke fra deg.

 

Hensikten med personvernerklæringen er å informere deg om dine rettigheter, samt om våre retningslinjer og prosedyrer for behandling av personopplysningene vi mottar fra deg. Du må gjerne også kontakte oss dersom du har spørsmål om vår behandling av dine opplysninger.

 

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

 

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne tilby besøkende på våre nettsider de tjenester og produkter de etterspør. Vi ønsker også å tilby bedre og mer relevant innhold til den enkelte kunde.

 

Kontaktskjema

 

Når du sender oss en melding gjennom vårt kontaktskjema, sendes dette til oss pr epost. Den viser kun informasjonen du har oppgitt, bl.a. ditt navn, epostadresse og evt ditt telefonnummer. Dette er for at vi skal kunne besvare din henvendelse, og informasjonen blir lagret så lenge vi finner det formålstjenlig. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å be oss om å slette denne informasjonen.

 

Informasjonskapsler

 

DukeSport.no benytter cookies/informasjonskapsler. Dette er for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Informasjonskapsler er basert på samtykke gjennom cookies-innstillinger i din nettleser, samt din fortsatte bruk av våre sider.Dersom du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å oppgi denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

 

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Disse forsvinner når du logger ut av kontoen din.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

 

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Analyse

 

Vi benytter et analyseverktøy kalt «Google Analytics» for å samle inn data om din bruk av vårt nettsted. Google Analytics samler inn data, f.eks. hvor ofte du besøker vårt nettsted, hvilke sider du besøker når du gjør det, og hvilke andre nettsteder du besøkte før du kom til oss. Vi bruker dataene vi får fra Google Analytics kun for å forbedre våre tjenester. Google Analytics samler bare den IP-adressen som er tildelt deg på datoen du besøker vårt nettsted, men ingen navn eller annen identifiserbar informasjon. Vi kombinerer aldri dataene vi samlet inn ved bruk av Google Analytics med personopplysninger.

 

Selv om Google Analytics lager en permanent informasjonskapsel i nettleseren din for å identifisere deg som en unik bruker neste gang du besøker vårt nettsted, kan ikke informasjonskapselen brukes av andre enn Google. Googles evne til å bruke og dele informasjon samlet inn av Google Analytics om dine besøk hos oss, er regulert av vilkårene for bruk av Google Analytics. Du kan forhindre Google Analytics fra å gjenkjenne deg på returbesøk på vårt nettsted ved å deaktivere informasjonskapsler i din nettleseren.

 

 

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

 

Vi samarbeider med tredjeparter for å levere våre tjenester og varer og vi kan dele dine personopplysninger med organisasjoner som er våre tjenesteleverandører eller samarbeidspartnere, og som er involvert i:

 

 

  1. Markedsføring
  2. Databehandling, vedlikehold, gjennomgang og utvikling av våre systemer, prosedyrer og annen IT-drift, inkludert testing eller oppgradering av våre datasystemer eller som på annen måte forenkler våre tjenester.

 

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for det formål å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

 

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

 

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

 

Beskyttelse av dine personopplysninger er viktig for oss, og vi gjør det vi kan for å forhindre tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring eller modifikasjon av dine personopplysninger.

 

Dine personopplysninger behandles bak sikrede nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og som er pålagt å behandle personopplysningene konfidensielt.

 

Alle betalingstransaksjoner med verifisering av personnummer behandles via en en ekstern leverandør og lagres ikke eller behandles på våre servere. Personnummer du oppgir er kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

 

Hvis en ansatt hos oss misbruker dine personopplysninger, vil dette bli ansett som et alvorlig brudd hvor vi vil kunne treffe disiplinære tiltak, inkludert oppsigelse. Hvis en person eller en aktør misbruker personopplysninger de har mottatt for å bistå oss, vil dette bli ansett som et alvorlig brudd hvor vi vil kunne treffe passende tiltak, inkludert heving av avtaler mellom oss og den enkelte organisasjonen.

 

Ved avvik vedrørende dine personopplysninger vil vi varsle deg via e-post.

 

For spørsmål, ta kontakt med oss på telefon: 63 96 19 85 eller pr epost.